#

Actief worden!

Actief worden!

Mocht je denken dat in Brabant helemaal niets te beleven valt? Dan heb je het goed mis! JD Brabant bruist namelijk van de politieke energie en gezelligheid die Brabant zo nu en dan op haar grondvesten doen schudden. En daar kun jij aan meedoen!

Binnen de afdeling Brabant zijn er vele mogelijkheden om actief te zijn. Elke week worden er in Brabant activiteiten georganiseerd. Activiteiten zijn heel divers, doch altijd erg interessant en gezellig. De makkelijkste manier om actief te worden is door geregeld naar activiteiten te komen, die in principe op woensdagavond plaatsvinden. De meeste activiteiten zijn openbaar en gratis toegankelijk, zie voor meer informatie de agenda. De ene keer komt er een spreker, de andere keer is er een barbecue, weer een andere keer gaan we onze ervaringen verruimen door middel van een excursie of we gaan stevig het debat aan met andere Politieke Jongerenorganisaties. Er is werkelijk voor ieder wat wils en iedereen is ook van harte welkom!

Meer informatie of interesse? Mail ons: brabant@jongedemocraten.nl

Actieve leden zijn van groots belang. We willen natuurlijk niet dat het bestuur de alleenheersers worden. Wij dagen je dan ook uit onze afdeling te versterken. Want wat is er leuker dan inhoudelijk en bourgondisch de politiek bedrijven? Word dus snel lid!