Actief worden!

Actief worden!

Mocht je denken dat in Brabant helemaal niets te beleven valt? Dan heb je het goed mis! JD Brabant bruist namelijk van de politieke energie en gezelligheid die Brabant zo nu en dan op haar grondvesten doen schudden. En daar kun jij aan meedoen!


Binnen de afdeling Brabant zijn er vele mogelijkheden om actief te zijn. Elke week worden er in Brabant activiteiten georganiseerd. Activiteiten zijn heel divers, doch altijd erg interessant en gezellig. De makkelijkste manier om actief te worden is door geregeld naar activiteiten te komen, die in principe op woensdagavond plaatsvinden. De meeste activiteiten zijn openbaar en gratis toegankelijk, zie voor meer informatie de agenda. De ene keer komt er een spreker, de andere keer is er een barbecue, weer een andere keer gaan we onze ervaringen verruimen door middel van een excursie of we gaan stevig het debat aan met andere Politieke Jongerenorganisaties. Er is werkelijk voor ieder wat wils en iedereen is ook van harte welkom!

Heb je goede en creatieve ideeën voor het organiseren van een activiteit? Of zou je dolgraag de politiek in jouw omgeving goed in de gaten willen houden? Zou je dolgraag nog eens die spreker willen uitnodigen? Wil je de JD-leden in jouw omgeving beter leren kennen? Allemaal redenen om actief te worden in het Activiteiten Team. In dit team komen leden samen om de afdeling bruisend te houden. Dit team is er voor iedereen, je kunt er altijd aanschuiven en jouw ideeën worden er altijd serieus genomen!
Interesse of meer informatie nodig? Je kunt altijd mailen naar: brabant@jongedemocraten.nl

Kun je niet wachten om iedereen ervan te overtuigen dat jij de oplossing voor een probleem hebt? Zou je dolgraag mee willen denken aan een politieke lijn voor Brabant? Of zie jij Brabant in de toekomst heel anders? Wat je ideeën en visies ook zijn, je kunt er meteen mee aan de slag bij het Politiek Team. Samen met andere JD'ers schrijf je aan een politieke lijn voor Brabant. Grotere steden? Grotere stallen? Het Politiek Team gaat overal over in beraad.
Meer informatie of interesse? Mail ons: brabant@jongedemocraten.nl

Actieve leden zijn van groots belang. We willen natuurlijk niet dat het bestuur de alleenheersers worden. Wij dagen je dan ook uit onze afdeling te versterken. Want wat is er leuker dan inhoudelijk en bourgondisch de politiek bedrijven? Word dus snel lid!Nieuws

Bestuur gezocht!

Op 6 januari kiest JD Brabant een nieuw bestuur. Het merendeel van de posities komen vrij, dus de kaarten worden grotendeels opnieuw geschud! Wil jij leiding geven aan de leukste PJO van Brabant? B...

Lees meer...

Politiek

Van spoorboekloos reizen naar grensoverschrijdend treinen

"Beste reizigers vandaag rijden er niet vier maar zes intercity’s per uur van Amsterdam naar Eindhoven via Utrecht en Den Bosch." De Jonge Democraten Brabant, zien dit als een positieve ontwikkelin...

Lees meer...

zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 02 december 11:00
PI-Dag - Politiek Inhoudelijke Dag - Landelijk
donderdag 07 december 19:30
Schrijfmarathon voor Amnesty - Landelijk
vrijdag 08 december 20:00
Sinterkerstdiner - Brabant
donderdag 14 december 12:00
IFLRY Congres - Landelijk
vrijdag 15 december 17:00
BBBB Arnhem-Nijmegen - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
zaterdag 16 december 18:00
JD-Kerstgala - Landelijk
zondag 17 december 15:00
Zondag met FemDem - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookTwitter

© 2017 Jonge Democraten