#

Ingelaste AAV + Secretaris Gezocht!

17 Jan 2018

In verband met het vertrek van Mathijs van der Loo als secretaris, heeft het bestuur van JD Brabant een nieuwe algemeen secretaris nodig. Voor het verkiezen van een nieuwe secretaris is een extra AAV ingelast op 1 februari 2018. De AAV vindt plaats in Café Bar le Duc te Den Bosch en zal beginnen om 19:30. Na de AAV zal de congrestraining plaats vinden. Ben je geïnteresseerd in de functie van secretaris voor een (half)jaar? Stel je dan kandidaat door een kandidaatstellingsformulier te mailen naar brabant@jd.nl! Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar brabant@jd.nl. We kijken uit naar je kandidaatstelling! Hieronder lees je wat de rol van secretaris inhoud:

Algemeen secretaris
Als Algemeen Secretaris (AS) ben je voornamelijk bezig met de praktische zaken om het bestuur en de afdeling op rolletjes te laten lopen. Zo onderhoud je de afdelingswebsite, stuur je de nieuwsbrief rond en notuleer je tijdens de bestuursvergaderingen. Ook ben je er voor verantwoordelijk dat het archief van de afdeling op orde blijft.
Daarnaast ben je een brug tussen bestuur en leden. Je bent verantwoordelijk voor de interne communicatie. Door je functie weet jij als eerste wie de nieuwe leden zijn. Het is daardoor makkelijk om nieuwe leden te verwelkomen in samenwerking met de Secretaris Promotie en de rest van het bestuur. Tevens sta je klaar voor het beantwoorden van vragen van (potentiële) leden. Je helpt leden wegwijs te worden in de organisatie. Bij je functie als brug tussen leden en bestuur hoort ook het organiseren van de Algemene Afdelingsvergaderingen.
Verder spring je als AS bij waar nodig en heb je zeker ruimte om je naast je vaste takenpakket bezig te houden met andere projecten.

Categorie: Nieuws