Blogpost

Sluit je aan bij het twinningteam!

Voor de aankomende twinning in oktober, is JD Brabant op zoek naar kandidaten voor het twinningteam!

Een twinning is een uitwisseling met een andere politieke (liberale) jongerenorganisatie in het buitenland. Het Twinningteam van 4 tot 5 leden zal de voorbereidingen in goede banen leiden: zij bepalen ook de bestemming als ook het programma. Scroll voor meer informatie over de functie naar beneden. Je kunt reageren op de vacature tot 1 juni 23:59 uur door te mailen naar brabant@jongedemocraten.nl.

Het Twinning-team legt contacten met de buitenlandse zusterorganisatie, zorgt voor een programma, slaaplocaties, excursies en/of sprekers, de begroting, eventuele sponsoren, programmaboekjes, informatievoorziening vooraf en tijdens de twinning en nog veel meer! In de aanloop naar de twinning zul je meerdere malen vergaderen met het Twinning-team. Het team vergadert minimaal eens per maand, en vaker indien dat nodig blijkt. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met het bestuur van JD Brabant over de vorderingen van de Twinning.

De ideale kandidaat:

  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Heeft goede communicatieve vaardigheden;
  • Kan goed samenwerken;
  • Heeft ervaring met het organiseren van activiteiten of evenementen;
  • Is bereid om tijd te investeren in de voorbereiding. Gemiddeld zul je zo’n 5 uur per week kwijt zijn met je werkzaamheden. In het begin kan dit minder zijn, maar vlak voor de Twinning neemt dit natuurlijk toe.

    Je kunt reageren op de vacature tot 1 juni 23:59 uur door te mailen naar 
    brabant@jongedemocraten.nl.Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Nieuws

Congresboek online!

Het congresboek voor het  aankomende afdelingscongres van zaterdag 10 juni 2017 (om 14.00 uur in café Karel, Tilburg) kun je hier vinden! 

Lees meer...

Politiek

Een (zo goed als) gekozen burgemeester

Tilburg, Etten-Leur en ’s-Hertogenbosch: drie Brabantse steden die komende periode op zoek gaan naar een nieuwe burgemeester. De ene gemeente heeft de sollicitaties al ontvangen, de ander staat net...

Lees meer...

vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
woensdag 20 september 20:00
Biesboschbattle - Brabant
vrijdag 13 oktober 13:00
Twinning JD Brabant: Rabat - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookTwitter

© 2017 Jonge Democraten