#

Nieuws

JD Brabant zoekt bestuursleden

29 Nov 2018

Lieve leden, 

Lees verder

Congresboek afdeling Brabant versie 2 nu online!

05 Jun 2018

Op Zaterdag 9 juni vindt de Algemene Afdelingsvergadering van de Jonge Democraten afdeling Brabant plaats. Daarom staat nu het congresboek van 2018 versie 2 online! Lees hier hoe het huidige bestuur verantwoording aflegd aan de afdeling, bekijk de financiën en ontdek wie er kandidaten zijn voor het nieuwe bestuur van 2018. Om de notulen van de vorige Algemene Afdelingsvergadering in te lezen, klik hier.

Lees verder

Congresboek afdeling Brabant versie 1 online!

17 Mei 2018

Op 17 mei 2018 en 9 juni 2018 vinden er twee Algemene Afdelingsvergaderingen plaats bij de Jonge Democraten van Brabant. Daar hoort natuurlijk een gloednieuw congresboek bij! Klik hier om het congresboek te downloaden. In de eerste versie van het congresboek staat de bestuursverantwoording en de Politieke Moties die behandeld zullen worden. In de volgende versie is te lezen wie zich allemaal kandidaat zal stellen voor het nieuwe bestuur!

Lees verder

Politieke moties indienen

13 Mei 2018

Op 17 mei 2018 wordt er een extra Algemene Afdelingsvergadering (AAV) gehouden. Tijdens deze AAV zullen de Jonge Democraten van Brabant verschillende Politieke Moties (PM) behandelen. Een Politieke Motie kan worden ingediend door elk lid van de Jonge Democraten Brabant. Wanneer andere leden voor of tegen je Politieke Motie zijn kunnen ze dit laten bllijken tijdens een AAV door te stemmen. 

Lees verder

Bestuur gezocht!

13 Mei 2018

Op 9 juni vind de Algemene Afedelingsvergadering (AAV) plaats. Tijdens dit evenement zal het huidige bestuur verantwoording afleggen en zal er een nieuw bestuur worden gekozen. Iedereen die lid is van de Jonge Democraten Brabant mag zich kandidaat stellen voor een bestuursfuntie, jij dus ook!

Lees verder