#

Nieuws

Ingelaste AAV + Secretaris Gezocht!

17 Jan 2018

In verband met het vertrek van Mathijs van der Loo als secretaris, heeft het bestuur van JD Brabant een nieuwe algemeen secretaris nodig. Voor het verkiezen van een nieuwe secretaris is een extra AAV ingelast op 1 februari 2018. De AAV vindt plaats in Café Bar le Duc te Den Bosch en zal beginnen om 19:30. Na de AAV zal de congrestraining plaats vinden. Ben je geïnteresseerd in de functie van secretaris voor een (half)jaar? Stel je dan kandidaat door een kandidaatstellingsformulier te mailen naar brabant@jd.nl! Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar brabant@jd.nl. We kijken uit naar je kandidaatstelling! Hieronder lees je wat de rol van secretaris inhoud:

Lees verder

Kaso gezocht!

11 Dec 2017

Op 6 januari 2018 zal er op de AAV een nieuw bestuur voor de vereniging worden verkozen, maar daarnaast zal er ook een nieuwe kascommissie verkozen worden. Dus ook voor onze kasco zoekt de JD Brabant enthousiaste mensen om deze commissie te vullen. Als kascommissielid controleer je de uitgaven van het bestuur van Brabant en informeer en adviseer je het afdelingscongres over de financiële situatie van de vereniging, dus een hele belangrijke taak. Lijkt het jou wat om hier deel van uit te maken vul dan dit kandidaatstellingsformulier in en stuur dat op naar brabant@jd.nl

Lees verder

Bestuur gezocht!

24 Okt 2017

Op 6 januari kiest JD Brabant een nieuw bestuur. Het merendeel van de posities komen vrij, dus de kaarten worden grotendeels opnieuw geschud! Wil jij leiding geven aan de leukste PJO van Brabant? Ben jij de spin in het web of het organisatietalent dat we zoeken? Draai je elke euro twee keer om? Of zorg jij ervoor dat onze resoluties of persberichten nog scherper worden? Kies voor een bestuurs(half)jaar bij JD Brabant!                

Meer informatie over de functies kun je hieronder vinden. Scroll naar beneden voor alle informatie over de functies van voorzitter, algemeen secretaris, penningmeester, secretaris organisatie, secretaris Pers&Politiek en secretaris Promotie&Ledenbinding.   

Lees verder

Brabantpunten

16 Sep 2017

Doel

De Brabantpunten (BP) zijn bedoeld om de betrokkenheid van leden bij de afdeling te vergroten. Dit wordt gedaan door er een soort competitie-element van te maken. Hoe meer betrokken een lid is hoe meer punten hij kan scoren. Daarnaast zijn de BP’s ook ludiek bedoeld. Daarom kan je ook punten halen door ludieke acties van leden.

Lees verder

Congresboek online!

05 Jun 2017

Het congresboek voor het  aankomende afdelingscongres van zaterdag 10 juni 2017 (om 14.00 uur in café Karel, Tilburg) kun je hier vinden! 

Lees verder