#

JD'er van de maand

JD'er van de maand september: Iris Vulders

16 Sep 2020

#

Iedere maand wordt er een JD'er in het zonnetje gezet. Dat kan allerlei redenen hebben, bijvoorbeeld een nieuw lid, iemand die afscheid neemt of iemand die iets bijzonders heeft gedaan voor onze afdeling. Deze maand interviewen we Iris Vulders. Iris was pas net lid toen de Coronacrisis uitbrak, maar dat hield haar niet tegen, want ze werd juist in deze tijd actief. Eerst louter vanachter haar computer tijdens de ZOOM-activiteiten, maar nu gelukkig ook weer bij onze fysieke activiteiten. Dit kan natuurlijk alleen maar beloond worden met de eer als JD’er van de Maand september.

Lees verder

JD'er van de zomermaanden: Peet Wijnen

01 Aug 2020

#

Iedere maand wordt er een JD'er in het zonnetje gezet. Dat kan allerlei redenen hebben, bijvoorbeeld een nieuw lid, iemand die afscheid neemt of iemand die iets bijzonders heeft gedaan voor onze afdeling. Deze maand interviewen we Peet Wijnen. Peet loopt al een hele tijd mee bij JD Brabant, maar heeft ons enkele jaren geleden (officieel) helaas verlaten om zijn heil te zoeken in het mooie Den Haag. Ondanks dat staat Peet altijd klaar om ons een handje te helpen, bijvoorbeeld bij onze online AAV als technisch voorzitter, en is hij nog een graag geziene gast op borrels.

Lees verder

JD'er van de maand juni: Mathijs van der Loo

03 Jun 2020

#

Iedere maand wordt er een JD'er in het zonnetje gezet. Dat kan allerlei redenen hebben, bijvoorbeeld een nieuw lid, iemand die afscheid neemt of iemand die iets bijzonders heeft gedaan voor onze afdeling. Deze maand interviewen we Mathijs van der Loo. Mathijs is al lang een actief lid van JD Brabant en heeft veel voor de vereniging betekend. Op de AAV in januari redde Mathijs het bestuur door zich in de pauze te kandideren voor KasCo! Naast de JD houdt hij ook erg van schrijven en van fotografie. Mathijs heeft in juni dan ook de bestuursfoto’s genomen.

Lees verder

JD'er van de maand mei: Loes Klaren

04 Mei 2020

#

Iedere maand wordt er een JD'er in het zonnetje gezet. Dat kan allerlei redenen hebben, bijvoorbeeld een nieuw lid, iemand die afscheid neemt of iemand die iets bijzonders heeft gedaan voor onze afdeling. Deze maand interviewen we Loes Klaren. Loes is een zeer actief lid van JD Brabant en heeft heel veel voor de vereniging betekend. In april heeft ze een hele mooie lezing gehouden over vonnisafspraken en de veranderingen in het Nederlandse rechtssysteem. Loes is student rechtsgeleerdheid en heeft stage gelopen bij het Hof in Den Bosch. Deze Brabantse ga je ooit nog tegenkomen in een rechtbank, maar dan niet als verdachte natuurlijk!

Lees verder

JD'er van de maand april: Josine van den Elsen

06 Apr 2020

#

Iedere maand wordt er een JD'er in het zonnetje gezet. Dat kan allerlei redenen hebben, bijvoorbeeld een nieuw lid, iemand die afscheid neemt of iemand die iets bijzonders heeft gedaan voor onze afdeling. Deze maand interviewen we Josine van den Elsen. Josine werkt voor het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap en daarnaast doet ze vrijwilligerswerk voor het Ronald McDonald Huis. Ze woont samen in het mooie Tilburg en heeft voor maar liefst drie vrouwelijke D66’ers gewerkt. Sigrid Kaag, Kajsa Ollongren en momenteel werkt ze voor Ingrid van Engelshoven.

Lees verder