#

Politiek

JD'er van de maand: Steve Bertens

03 Nov 2019

#

Vanaf november wordt er iedere maand een JD'er in het zonnetje gezet. Dat kan allerlei redenen hebben, bijvoorbeeld een nieuw lid, iemand die afscheid neemt of iemand die iets bijzonders heeft betekend voor onze afdeling. Deze maand interviewen we Steve Bertens, oud voorzitter van onze afdeling, lid geweest van de werkgroep justitie en intussen ook aankomend vader. Vandaag is helaas zijn laatste dag als JD'er, wat voor ons natuurlijk reden was om nog wat laatste vragen te stellen.

Lees verder

Word jij ons nieuwe bestuurslid?

01 Nov 2019

Op 14 januari vindt onze Algemene Afdelingsvergadering (AAV) weer plaats. Tijdens dit evenement zal het huidige bestuur verantwoording afleggen en zal er een nieuw bestuur worden gekozen. Iedereen die lid is van de Jonge Democraten Brabant mag zich kandidaat stellen voor een bestuursfuntie, jij dus ook! Nu lijkt januari natuurlijk nog best ver weg, maar als huidig bestuur zouden we graag op tijd helpen bij het opzetten van het volgende bestuur. Een goede voorbereiding lijkt ons nuttig, zodat het nieuwe bestuur gelijk goed van start kan.

Lees verder

Jonge Democraten waarschuwen Tilburg en Breda

04 Sep 2019

Jonge Democraten waarschuwen Tilburg en Breda: laat coffeeshophouders komende 6 jaar niet in de kou staan

Lees verder

Brabant heeft weer een nieuw bestuur!

25 Jun 2019

Afgelopen zaterdag heeft Brabant weer haar nieuwe bestuur gekozen. Bestuur Becker I is een feit. Met zelfs vier bestuursleden zijn we de laatste staande afdeling onder de grote rivieren. Komend half jaar hopen Annelies Becker (voorzitter), Jeffrey Verlegh (Algemeen Secretaris), Joris Sauvé (penningmeester) en Joris Hetterscheid (Algemeen Bestuurslid) weer de leden naar activiteiten te slepen. Ledenbinding en werving zal dan ook de focus zijn. 

Lees verder

De Boris Ijlandtrofee

04 Jun 2019

Het jaar is weer voorbijgevlogen en dat betekent dat we weer iemand in het zonnetje mogen zetten! We hebben deze trofee inmiddels alweer acht keer uit mogen reiken. Mieke de Wit was de laatste winnares vanwege haar inzet voor de afdeling. Deze traditie is al in 2010 bedacht en in 2011 kreeg de eerste persoon de 'Brabant ereprijs'. De winnaar was de oud-voorzitter Boris Ijland en zo ontstond de nieuwe titel. 

Lees verder